Stefan HEDSTRÖM
1959, Sweden

Name Stefan HEDSTRÖM
Birth 1959, Sweden
Lived & Active In Stockholm, Sweden

Stefan Hedström, bosatt i Stockholm, är professionell konstnär och arbetar med flera olika tekniker för sina uttryck. Har bla utvecklat en unik blandteknik med akvarell, olika sediment , lera och sand. Nytt är skulpturerna i trä. Arbetar även med olja på duk och foto.

Ett flertal av målningarna i akvarell, har utförts vid havet i Stockholms skärgård Arbetar med ett spontant och improviserat bildspråk där det föreställande ofta möter det abstrakta. Har gjort inspirationsresor till bla Nya Zeeland, Pompeji, osv.

Finns representerad hos ett stort antal företag, konstföreningar samt privata samlingar


INDIVIDEN

\"Jag har arbetat med detta tema under de senaste 10 åren, en typ av framtidsvisionella INDIVIDER som även speglar perspektiv bakåt i tiden - från urkraften i istiden - genom antiken - till dagens ultrasociala och urbana individer. Det är dock samma individ med olika preferenser i miljön som omger dem och de strukturer de själva omger sig med. Samtidigt är deras förhållande till varandra - skörheten - känslorna - möten och bräckligheten densamma! Allt utspelat på en yta av sand, \"is\" och trä…!\"

Source: http://www.stefanhedstrom.se

Blått Hav by Stefan HEDSTRÖM

Blått Hav (1993)

Price SEK 2,200 (€215)
Estimated SEK 2,000
Blå Kvinnan by Stefan HEDSTRÖM

Blå Kvinnan (1998)

Price SEK 3,200 (€301)
Estimated SEK 1,200
By using our service you accept the use of cookies.
I accept cookies Privacy